Teamdressuur

TEAMDRESSUUR


Teamdresuuur of afdelingsdressuur wil zeggen dat je een dressuurproef in een vier- of zestal rijdt, dus in een team. Het komende seizoen is teamdressuur ook onderdeel van de outdoorkampioenschappen in de regio en mogen de beste teams in de klasse L t/m ZZ aan start komen op de Hippiade. Er zijn titels te verdienen in de afdelingsdressuur vier- en zestallen en er is ook een KNHS-kampioenschap teamdressuur viertallen kür op muziek!


Onder leiding van Kevin Heezen zijn er inmiddels meerdere teams gestart op de regio en de hippiade. Team Horses For Heezen rijdt voor PSV Sliedrecht en is al jaren een begrip voor de afdelingsdressuur en teamdressuur.
Tijdens de Nederlandse kampioenschappen hebben zij meerdere malen zilveren en bronzen medailles behaald. Ook afgelopen indoor seizoen wist Team Horses For Heezen zich na de selectie wedstrijden als hoogst geplaatste te selecteren voor Indoor Brabant, waar zij de finale hebben gereden.


Met een team ruiters van PSV Sliedrecht wordt er getraind om als team deel te nemen aan afdelingsdressuurwedstrijden. Lijkt het jou ook leuk om een dressuurproef in een vier- of zestal te rijden? Neem dan zeker contact met ons op of Kevin Heezen!