Onze bestuurders


Onze bestuurders

RAYMONDA SCHILD

VOORZITTER

Vanaf januari 2015 ben ik lid van PSV Sliedrecht. Vanaf juni 2015 heb ik actief deelgenomen aan het bestuur als Algemeen bestuurslid en sinds maart 2016 ben ik de Voorzitter van PSV Sliedrecht.

Inmiddels ben ik al 20 jaar actief in de dressuursport en heb ik met diverse paarden in de Z dressuur en hoger gereden. Met mijn huidige paarden, Genevieve HSB start ik nu ZZ-Licht en ben ik bezig met training voor het Lichte Tour. Tuk's Cocktail is nog een jonge ruin die op L niveau loopt en rustig aan verder wordt opgeleid en met Vigor heb ik in de Grand Prix gestart. Sinds 2009 ben ik Orun instructrice en vanaf 2010 ook actief als jurylid in de dressuursport met inmiddels de bevoegdheid tot en met Lichte Tour niveau en de kür op muziek. Naast de zorg voor alle paarden gaat er veel tijd naar het geven van lesjes, naast de dressuurlessen ook springlessen. Sinds 2018 ook kennis gemaakt met de Working Equitation tak van de paardensport en hierin geef ik ook lessen.

In de toekomst hoop ik samen met de bestuursleden van PSV Sliedrecht een hoop leuke leerzame clinics te kunnen organiseren!

Sinds januari 2016 ben ik Penningmeester van PSV Sliedrecht. Niet zo’n grote club als die met dezelfde naam, maar een gezellige kleine vereniging met een enthousiast bestuur dat heel veel plannen heeft voor de toekomst.


In tegenstelling tot de andere bestuursleden beoefen ik de paardensport niet actief. Mijn dochter en medebestuurslid Raymonda is in ons gezin altijd degene geweest met een passie voor de paardensport. Via haar werd ik betrokken bij de sport. Eerst door het bijwonen van de lessen en later bij de wedstrijden waaraan ze deelnam en als schrijver bij het jureren.


Omdat ik sinds kort niet meer meedraai in het arbeidsproces heb ik tijd om andere zaken op te pakken. Een daarvan is dus het penningmeesterschap van PSV. Ik ben jaren penningmeester geweest van de Ouderraad van de basisschool en ben zes jaar secretaris geweest van de Stichting Sportraad Sliedrecht.


Nu vind ik het erg leuk om op deze manier, als penningmeester, bij de Paardensport betrokken te zijn. Het bestuur is bezig met het plannen van wedstrijden en activiteiten. Zij hebben mij met hun enthousiasme aangestoken en ik wil graag een bijdrage leveren bij het organiseren van de activiteiten.


MARJANNE ROEST

PENNINGMEESTER

ANNELIES SAARLOOS

SECRETARIS

Inmiddels ben ik al vele jaren lid van deze prachtige vereniging en in maart 2014 als secretaris actief binnen het bestuur van PSV Sliedrecht. Als secretaris ondersteun ik het bestuur in het opstellen van de agenda en notulen, het organiseren van de activiteiten en clinic en ben ik ook het aanspreekpunt voor de aan- en afmeldingen van onze leden. Iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen, omdat je zo ook meer betrokken bent bij de leden die wij binnen onze vereniging hebben.


In het dagelijks leven ben ik fulltime actief als projectplanner bij een aannemer, waardoor ik vaak onderweg ben. Heerlijk om dan na een drukke werkdag tot rust te komen bij mijn eigen paard, Dollar. Dollar heb ik ooit op driejarige leeftijd gekocht, toen hij nog maar net twee maanden zadelmak was. Inmiddels is hij alweer 13 jaar oud en dressuurmatig starten wij in de klasse Z1. Daarnaast vinden wij het ook heerlijk om voor de afwisseling een buitenrit te maken.

FELICIA DE BOER

COMMUNICATIE

Mijn naam is Felicia de Boer en vanaf januari 2020 verzorg ik de communicatie op Social Media voor PSV Sliedrecht. Op mijn 7e ben ik begonnen met paardrijden in de manegelessen en na een aantal jaar heb ik samen met mijn moeder ons huidige paard Victoria gekocht. Inmiddels hebben wij al een aantal punten binnen in het M1.


Al een aantal jaar ben ik actief bezig met het organiseren van hippische activiteiten voor verenigingen, het bijhouden van de Social Media en het creëren van content.


Afgelopen jaar heb ik mijn studie Leisure & Event Management afgerond. Na een kleine stop in het verenigingsleven ga ik met een frisse blik aan de slag voor PSV Sliedrecht. Naast het bijhouden van de Social Media hoop ik een leuke bijdrage te kunnen leveren aan de activiteiten voor PSV Sliedrecht!

ELZELINE SLINGERLAND

WEDSTRIJDSECRETARIS

Mijn naam is Elzeline Slingerland en ik zit sinds 2016 in het bestuur van PSV Sliedrecht in de functie als wedstrijdsecretaris. Samen met mijn man en 3 kinderen wonen wij op een boerderij in Bleskensgraaf. Daar hebben wij een melkveebedrijf en een kleinschalig pensionstal.


De liefde voor de paarden deel ik met mijn dochter Marjanne. Ik rij met Reekamp's Peggy in de klasse M2 en we hebben dit jaar met peggy's dochter Gallyon ons eerste veulen gefokt.


Ik vind het leuk om samen met de andere bestuursleden activiteiten te organiseren en ik hoop dat in de toekomst ook zeker te blijven doen!

Ik ben Marjanne Slingerland en ben 18 jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Paarden houderij & sport niveau 3. Hierna wil ik verder gaan met de oron cursus en lijkt het mij heel erg leuk om in de toekomst de jury cursus te gaan volgen.


In de toekomst hoop ik thuis meer aan de slag te gaan met het geven van lesjes voor jong en oud!


Dit jaar heb ik de overstap van de pony's naar de paarden gemaakt. Na het nieuwe jaar hoop ik met mijn nu 4-jarige merrie Melody op stap te gaan! Bij de pony's heb ik altijd erg fanatiek gereden. Zo heb ik met Happy L tot het Z1 dressuur gereden en was ik met Elsa van de Vossenhof Z1 dressuur start gerechtig, maar door COVID-19 helaas niet uit kunnen brengen. Daarnaast ben ik met Reekamp's Peggy in 2020 Regiokampioen Zuid-Holland in de klasse M1 dressuur geworden.


Ik vind het heel leuk dat ik in het bestuur zit als algemeen bestuurslid en ik hoop nog vele leuke en leerzame clinics mee te organiseren!

MARJANNE SLINGERLAND

ALGEMEEN

BESTUURSLID