Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP


Leuk dat je erover nadenkt om lid te worden van onze vereniging!


Lidmaatschap PSV Sliedrecht

Als je lid bent van onze vereniging, ben je altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten en KNHS-wedstrijden die wij organiseren. Daarnaast kun je je eerder inschrijven voor de activiteiten die wij organiseren. Onze vereniging heeft geen bar- of andere diensten, maar hulp met de wedstrijden of activiteiten is altijd welkom!


Tarieven PSV Sliedrecht:

Kinderen t/m 18 jaar: € 17,50

Volwassenen: € 30,00


Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt automatisch verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap voor het volgende jaar dient voor 15 november via e-mail binnen te zijn.


Lidmaatschap KNHS

Wanneer je ook KNHS wedstrijden wilt  gaan rijden, kun je via onze vereniging ook lid worden van de KNHS. De KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie en is de overkoepelende paardensportorganisatie voor acht verschillende wedstrijddisciplines. Alle ruiters die in het bezit zijn van een KNHS lidmaatschap en startkaart, kunnen hieraan meedoen en winstpunten behalen. De wedstrijden zijn ingedeeld op verschillende niveaus. Met de winstpunten die je als combinatie met jouw paard hebt behaald, kan je starten op andere wedstrijden en steeds een niveau hoger komen met de proeven die je moet rijden.


Om officiële KNHS-wedstrijden te kunnen gaan rijden dient een startpas aangevraagd worden. Hierbij kun je kiezen om een startpas aan te vragen die voor 12 maanden geldig is, maar het is ook mogelijk om een startpas voor een dag, week of maand aan te vragen.


KNHS Tarievenlijst 2020


Met het KNHS lidmaatschap kun je profiteren van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen.