Lidmaatschap


Ons lidmaatschap


Leuk dat je erover nadenkt om lid te worden van onze vereniging! Als je lid bent van onze vereniging, ben je altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten en KNHS-wedstrijden die wij organiseren. Daarnaast kun je je eerder inschrijven voor de activiteiten die wij organiseren. Onze vereniging heeft geen bar- of andere diensten, maar hulp met de wedstrijden of activiteiten is altijd welkom! Als lid van onze vereniging kun je deelnemen aan alle activiteiten die wij organiseren, ontvang je de nieuwsberichten en een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering die jaarlijks georganiseerd wordt.


Tarieven PSV Sliedrecht:

  • Kinderen t/m 18 jaar: € 17,50
  • Volwassenen: € 30,00


Het contributiejaar loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december) en wordt automatisch verlengd.


Lidmaatschap KNHS

Wanneer je ook KNHS wedstrijden wilt  gaan rijden, kun je via onze vereniging ook lid worden van de KNHS. De KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie en is de overkoepelende paardensportorganisatie voor acht verschillende wedstrijddisciplines. Alle ruiters die in het bezit zijn van een KNHS lidmaatschap en startkaart, kunnen hieraan meedoen en winstpunten behalen. De wedstrijden zijn ingedeeld op verschillende niveaus. Met de winstpunten die je als combinatie met jouw paard hebt behaald, kan je starten op andere wedstrijden en steeds een niveau hoger komen met de proeven die je moet rijden.


Om officiële KNHS-wedstrijden te kunnen gaan rijden dient een startpas aangevraagd worden. Hierbij kun je kiezen om een startpas aan te vragen die voor 12 maanden geldig is, maar het is ook mogelijk om een startpas voor een dag, week of maand aan te vragen.


KNHS Tarievenlijst


Met het KNHS lidmaatschap kun je profiteren van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen. 


Opzeggen

Mocht je je lidmaatschap willen opzeggen als lid van PSV Sliedrecht én de KNHS, dan dien je dit via e-mail aan ons door te geven. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en dient voor 15 november via e-mail naar info@psvsliedrecht.nl binnen te zijn.