Wedstrijden

WEDSTRIJDEN


PSV Sliedrecht organiseert wedstrijden die vallen onder de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie). Op alle KNHS wedstrijden zijn de reglementen en bepalingen van de KNHS van toepassing. Neem daarom zowel het Algemeen wedstrijdreglement als het disciplinereglement vooraf even door. In de paardensport kennen we twee wedstrijdseizoenen: het indoorseizoen (oktober t/m maart) en het outdoorseizoen (april t/m september). Op het Kringkampioenschap vindt de selectie plaats voor het Regiokampioenschap. Voor het reglement: www.kringoostmaasenmerwede.nl

 

Inschrijven voor wedstrijden:

In de KNHS wedstrijdkalender op Mijn KNHS staan alle goedgekeurde wedstrijden. Voor onze wedstrijden kun je je via www.mijnknhs.nl online inschrijven.

 

Wedstrijduitslagen:

Na afloop van de wedstrijd sturen wij de resultaten naar de KNHS. Als de KNHS deze heeft ontvangen, zie je ze terug in MijnKNHS onder Uitslagen > Mijn Wedstrijdhistorie. Bij resultaten die nog gecontroleerd moeten worden staat de status 'Nog niet verwerkt'. Is je resultaat gecontroleerd, dan is de status 'Verwerkt' en worden je winst-of verliespunten automatisch bijgewerkt.

 

Paardenpaspoort en vaccinaties:

Ga je wedstrijden rijden, zorg er dan voor dat je paard een geldig paardenpaspoort heeft, inge├źnt is en gechipt is conform het wedstrijdreglement. Rij je op een pony, dan is het belangrijk dat de meethistorie in het paspoort staat.